DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 14. dubna 2012

BENEFIT: Sun Beam vs Girl meets pearl

Vzhledem k tomu, že už už se nám blíží léto, tak jako obvykle to bude chtít trochu třpytu a lesku. Pokud stále netušíte, o čem je řeč, tak vám to prozradím, je řeč o tzv. luminizerech, které mají Vaši pleť prozářit, dodat jim trochu toho třpytu, aby make-up nevypadal jako maska.

Sun Beam
Má příjemnou tekutou konzistenci, dobře se zapracovává do make-upu (tekutého) a nenarušuje svou konzistencí jeho strukturu. Má krásnou zlatavou barvu, s třpytkami, které nejsou moc velké, takže opravdu vypadá přirozeně a dodává make-upu krásný nádech přirozenosti (není úplně matný).
Je dodáván v menší lahvičce, se šroubovacím víčkem se štětečkem, takže si i dobře dávkuje množství.

Girl meets pearl
Jeho konzistence na to, jak jsem od něj čekala, až moc řídká, takže když se spojí s make-upem, make-up trochu ztrácí svoji schopnost krytí a je ještě více tekutý a poměrně špatně se s ním pracuje. Má krásnou světle-hnědou barvu s nádechem do zlatova a s trošku většími třpytkami, než by bylo pro míchání s make-upem vhodné. Avšak pro nanášení na make-up (nezafixovaného pudrem) a tím prozáření určitých kontur obličeje (lícní kosti, Téčko), si ho nemůžu vynachválit, ale v tomto případu se spíše hodí na lehčí make-up a opravdu jen na léto/jaro.
Je dodáván v poměrně velké vytlačovací tubě (jako tuhý deodorant) a hůře se tím dávkuje.

Srovnání
Pokud chcete univerzální luminazer s nádechem do zlatova, rozhodně sáhněte po Sun Beam, který se dá použitý na každodenní líčení po celý rok, nebo jen v létě (ve větším množství) na prozáření opálené pleti. Ale, když budete chtít něco opravdu na léto, sáhněte spíše po Girl meets pearl, ten bude ideální svou lehkou konzistencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)